Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring

Informasjon

Trykk på søknad/bestilling for bestilling av en avtale via Tønsberg Parkering


Tønsberg Parkering tilbyr fakturering via e-post. Hvis du ønsker å motta faktura på e-post gå inn på menyvalget kundeinfo til venstre, trykk endre og kryss av for e-post faktura. Da vil fakturaer fra Tønsberg Parkering komme som vedlegg til e-post og ikke via post. Ved valg av e-post faktura plikter det at kunden selv holder sin e-post adresse oppdatert hos Tønsberg Parkering slik at fakturaer kommer frem.


Kortbruk for betaling av fakturaer:
Som kunde går du inn under dine fakturaer på min side. På linjen utenfor fakturaen kan du trykke betal faktura. I neste skjermbilde legger du inn info og kan der krysse av om vi løpende skal trekke på kortet (betalingen kobles da til den avtalen som fakturaen gjelder).
Neste skjermbilde er hos Payex, følg instruksjonene for å legge inn kortinformasjonen. Korttransaksjonen håndteres av Payex (www.payex.no) slik at ingen kort-informasjon lagres i parkeringssystemet.


Personvernerklæring

Produkt versjon: 1.5.18.0